Tajný akord kdysi hrál
pastýř David, slavný král
svému Pánu pro radost.
Hudba tobě není dost...?
Bezradně ji skládá dál
haleluja...
Jeho víra zkalená...
V zář měsíce halená
vášní sražen v kolena
obelhán jí, troufalou
zpívá píseň zoufalou
haleluja...
Lásky není nikdy dost
nezvaný je někdy host
zahořkne ti jméno její
pak si zpíváš v beznaději
haleluja...
Ale musíš věřit dál
ať jsi bídný nebo král
zase s novou nadějí
andělé ti zapějí
haleluja...
https://www.youtube.com/watch?v=2FpwjQLZTTs
píseň zpívá...tepe...v každém slově...větě...nekřičí...často bývá mlčenlivá...taková ...a žádná jiná...ukrytá je v dětské tváři...ač mračna táhnou...ona září...nastav jí tvář...SVĚTE...úsměv.z.děkuji.
25.04.2015 18:46:39 | zdenka
Písnička je ohraná
harfa dávno zlámaná
z popelnice trčí
a andělé mlčí...
25.04.2015 15:02:36 | Adramelech