Anotace: Taková pravdivě smutná báseň
Za černočerný noci,
po osmi pivech,
když oči se ti klíží,
jsi plná emocí
a smrdí ti dech.
Pak vybleješ srdce svý na chodník
a až se rozední,
po noci plný deště
tu tiše křičím,
snad chci ještě, ještě víc.
Ale už nepřichází nic,
už nic neříkáš.