Anotace: ~
Rezavej hřebík
vrazilas mi do srdce,
ven se derou
mý zrezavělý emoce.
Jak špinavý skvrny
padaj do čerstvýho sněhu,
ukřičeně ošklivý,
i tak mi vnáši do mysli něhu.
Do srdce vrazilas mi ze sešívačky sponu,
na hlavu sis nasadila trnovou korunu.
A prohlásila ses za mučednici.
Pravda je taková,
že bylas mou silou ničící