Čekání na déšť
Suchá je zem,
do níž slunce praží,
toužíme po stínu
po dešti, co svlaží.
Horoucně přijmeme
první jemné mžení,
avšak změní- li se v bouři,
je rázem po toužení.
Je zkrátka zcela přirozené,
bát se kapek,
co nesčetněkrát zbičovaly zem,
prchat před deštěm do úkrytu
a vzdorovat mu deštníkem.
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, ewon, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)