Anotace: poslouchám 90´s - asi už jsem stará, ty písně co tak dobře znám - mi vhánějí slzy do...
Má duše rezonuje s pocitem vyjádřeným v této básni.
30.04.2015 09:22:42 | Adramelech
Ony ty zítřky někdy za záda vejdou samy. Potom to otočení stojí za to. Hezky vyjádřený pocit prožitku.
27.04.2015 03:57:33 | Jan Urban