Co jsi?
Anotace: Tudel básničku jsem složila na jednu slečnu co žije ve svým pohádkovým světě...Nevidí realitu, hold je to její smůla taky si proto všichni myslí to co si myslí a já jí tímto vzkazuju toto..
Jsi anděl, kterého sneslo samo nebe,
říkáš upřímnost, ale ponižuješ sebe.
Jsi ďábel s uvězněným andělem v těle,
všichni to vidí všichni kromě Tebe.
Jsi ďábel co bere sílu,
nikdo v tobě nemá víru.
Tak co teda jsi??
Nemůžeš být všichni tři.
Ty jsi anděl s ďáblem v těle,
jednou někoho bereš a potom ho pošleš do prdele.
rozhodni se pro jednou co vlastně chceš,
dobro nebo zlo, pravdu nebo lež...
Komentáře (0)