Anotace: <p style="text-align: center;"><em><br /></em></p> <p style="text-align: center;"><em>V moři...
V moři tiché pěny
sám ležím netečný,
ležím podél stěny,
prázdný, zbytečný.
Býval tu stín ženy
a byl tak skutečný…
Když pak nebyl chtěný,
s mým vlastním společný,
tak jak se na stín sluší,
zmizel. Kam? Jen tuším…