M a s k a
kterou si
přiložil na Tvář
se dmula pýchou
a
z r c a d l o
v němž se zhlížel
praskalo v
těsném prostoru
nicoty..
byl jak
zmagnetizován
tím pohledem
posedlý svým
vzhledem a
dokonalostí
v téměř
viditelném růstu
s v é h o e g a
neuvědomil si však
ve svém zahledění
jak se ta prázdná
š k r a b o š k a
v žaláři bez světla
pozvolna tříští na
střípky zrcátek
a on
už nemá
ž á d n o u
další svoji
p ý c h u
jenž by
předstihla
jeho
nezadržitelný
p á d
.......
Nádherně vystižené. Mnoho lidí by si z toho mělo vzít příklad...
29.04.2015 08:39:36 | ztracený 22
...spousta lidí hodnotí jen svůj vzhled ale to co je uvnitř nevidí..
děkuji Ti za hodnocení
29.04.2015 10:32:04 | Nikita44