I tady na jihu vládne
masopustní veselí...
Maškary a slivovice,
koblíhy a tančení...
No a délka masopustu...
i když toho neznám moc,
vím, že šest neděl nám chybí
do svátku Velikonoc!!
:o)
10.02.2007 16:57:00 | Cecilka
:o)mám rád takový krátký,ve kterých je schovanej celej obraz...Černej...Kobyla...Slaměnej...díky;a za komentář taky*
03.02.2007 17:52:00 | S&made