Anotace: ...
takova spravne vytocena :)) clovek by se nemel vzdavat.. skoda pro nej..
03.05.2015 13:06:05 | Amelie M.
To je ono trochu se s ním poprat s osudem.
Na to, aby jsi se vzdal, času dost, hlavně škoda toho, co by jsi nenapsal a taky nás můžeš všechny přečíst.;-)
02.05.2015 19:19:48 | Malá mořská víla