Anotace: Jako hudební inspirace posloužil song Tunning od kapely Kryštof....
Jen v tichosti obsadit planetu,
kde pro sebe budu mít dostatek prostoru.
Nechám si zde jen dostatek intimity,
duši nezaprodám pro vědce,
co zkouší zda je v sametu dostatek sametu
a jen Malý princ dostane žebřík až nahoru.