hlad v hlavě
srdce v kalhotách
ale hlavně
potřeba nebýt, v prášku.
v očích je krása
možná i osobnost
proto je zašlápnout do bláta
děsí mě, a nejvíc ty moje.
dělat protože se dělá
ne protože chci, ne pro důvod
chtít věci, držet se plánu, tak se to má
sorry, to je podvod.
gratuluju všem a všemu
krásní lidé bez majetku krásy
s pocitem že vlastníš svojí cenu
já, já si dám radši knihu.
potlesk prosím,
moje další pivo nemá pěnu