V každým tvým pohledu
jsem slyšela
něhu
možná tam nebyla
pro všechny,
ale já v tobě
slyším mancicniho snídani u tiffaniho
jak rozehrává ty první noty
a
přesně tak tě vidím
jako ty noty,
ale když houslouvý klíče
utečou do tvých vlasů aby s tam hrály
na vojáčky
jsem v pasti
Ty jseš
.......sýr
Já jsem
.......myš
a Láska
je ta kovová věc
co mi zlomí krk
Ta poslední sloka je skvělá :)
30.04.2015 12:10:52 | iluzionistka