Anotace: Hlídejme si každý svého anděla ať mu neopadají křídla a můze ješte vzlétnout nám na pomoc...
Když koukám se teď k nebi
jak z něj kapky kanou
chce se mě jen řvát
vždyť já nechtěl být už stranou
Vždy jsem se jen rval
a v boji neustával
když říkali mě nejsi král
tak jsem to nevzdával
Však byl jsem vždycky králem
aspoň sám za sebe
vždyť každý z vas je král
teď křičím to do nebe
Teď už chci jen ničit ty
co nám to vše kazí
co mají radost z toho
že jsme jako nazí
ty co tu vzhlíží
a tahají za drátky
co nás jak ovce
ženou do oprátky
co nás tím ničí
v duši, lásce i na těle
avšak stále nás chraní
ti stážní andělé....
Pohlédněte vedle SEBE...
Každému aspoň jedno pírko zbývá..
...Ztracený jedno pírko vzal,správnému člověku ho dal...:-))
30.04.2015 20:53:56 | Nikita44
Děkuji niki. I takto může ztracený najít sebepoznání.. Rád své pírko dám když je v dobrých rukou...
01.05.2015 07:15:41 | ztracený 22