čeho se bojíš
čeho se bojí
dej to na dlaň
já se bojim taky.
mluvit sám
k sobě
o tom co si dneska dám
realitu? nebo kryt v posteli.
Pocem, odevzdej tělo
duši neberu
v tom je ten fór
Každej se jí totiž zbaví sám.
můžu hrát na schovávanou
haha že mě nenajdeš
v to bych asi doufal, trochu
kurva, vždyť já taky hraju o život.
až si vypustim
všechno vykradu?
a ne neodpustim, spíš opustim
vim že se to tak dělá. Protokol.
Pche, ne díky. Známka punku čubpko.