Anotace: Už nikdy víc.
Tvý smutný oči
prosily o pozornost,
ale už bylo pozdě,
mý tělo mělo dost.
Nechci tě líbat,
nechci s tebou spát,
svý noční běsy
sama nech si zdát.
Tvý smutný oči
ještě víc posmutněly,
když vracela jsem ti věci,
když to bylo naposledy.
No jo, když má tělo dost, tak city často jdou do háje. Smutná básnička, ale přesto pěkná.
30.04.2015 23:24:21 | Adramelech