Anotace: Nikdy se neožením říkám ti, jako malý kluk který jsem, nikdy nepůjdu do války,...
Málokdo by byl ochoten hájit ve válečném konfliktu majetek zahraničních koncernů a českých tunelářů. Proto také kapitalistické státy musí svá vojska rekrutovat z placených žoldnéřů.
01.05.2015 00:17:37 | Adramelech