Anotace: <p>jakože cože?</p> <p>takže teď to bude na ostří nože?</p> <p> </p>...
jakože cože?
takže teď to bude na ostří nože?
budeme se hádat?
budeme se prát?
protože tě nemám ráda
a ty mě nemáš rád?
- ale o to tu přeci nikdy nešlo
jakože - fajn :-)
01.05.2015 10:14:36 | hledač