Kdo vysnil naše životy,
ten příběh ztracených
co s každým novým dnem
budí se v osamocení,
ochuzené o pohlazení,
pod jabloní
líbají se cizí těla
chtěla jsem
a někdy o tom snila,
že půjdem ruku v ruce,
v máj i na vánoce
po společné cestě,
ještě
zapomněli jsme se
potkat jinde než
ve snovém světě.