Anotace: ..odhaluji oponu divadla těhto světů
stopy mých předků zavál prach
já si brouzdám od nikud nikam a zase zpět
ústa plná prachu z cest včerejších dní
tak se ztrácím, mezi tancem
a mátožným potácením
v sinusoidě pekla a nebe
jsem otrokem svých přání
z popela strom, ze stromu popel
v mrazivé symfonii i hvězdy se mění
umírají a zase se rodí
a já jsem věčný
ve své nepatrnosti
všechno co se může dít se děje
zároveň
v nekonečně dlouhém
okamžiku přítomnosti
teď
nebylo nikdy víc
a kde jsou pampelišky když je člověk potřebuje ?
https://www.youtube.com/watch?v=zotRnVeBVjA&list=PLF_meX1e-GI3HcJ12FWrETJ66bZco3qYr&index=18
"A kde jsou pampelišky, když je člověk potřebuje?" Promiň, ale jedna meluzína na ně zrovna píská. :oD Píšeš opravdu krásně. Co dodat? ST :O)
18.05.2015 10:40:24 | Tichá meluzína