kus
Blues
trochu beznádeje
a vyspievaných akordov
vyrytých do stolov
mám hlavu vo vrecku
ako obeť masového vraha
pomaly dodýchavam
posledné zvyšky vzduchu
syčí ako jedovatý had
moja hlava v celofáne
Už keď musíš
Zabi ma
Ale prosím ladne.
Veru celkom fajn, Olex.
No želám pekný deň i bez celofánu
Marty Kristián bonviván
02.05.2015 09:20:41 | kudlankaW
ST - Hezké. Jo fakt hezké, výstižné a nejvíc se mi líbí, že je nekompromistní... zabi ma ladne - no to je skvělé. Už dlouho velmi dlouho jsem to neslyšel a byly časy kdy jsem to používal sám. Díky
02.05.2015 09:09:48 | VEDz RVAHEs