Říkanka pro hladovějící...
Dětská říkanka pro hladovějící
Přines si zlatičko svou vlastní lžičku
a dostaneš i ty do rendlíčku.
Dostaneš cokoli si budeš přát,
jen tu lžičku si asi budeš muset vydlabat.
Támhleten strom se možná hodí,
je pěkně zakřivený od přírody,
tak vezmi si nůž a čiň se můj smíšku,
jinak nedostaneš polívčičku.
Komentáře (0)