Nádoby na potřeby všedního dne
jsou plné.
A jiné už zdarma nedají
teď už se budou kupovat
za úsměv tekoucí po proudu
vlasů vyteklých na tváři
za oči plné odrazů zpráv, které
odlupují z těla
jednotlivě, jako listy novin
čtou o tvé chuti
místo křiku
utíkat