Anotace: 1.) ? 2.)Autor se snaží spočítat kolik je zrnek písku na poušti. 3.)Autor se zamýšlí nad barvou plavek básníka.
Není mi jasné, proč sis zvolil za pseudonym jméno starého čínského básníka, když Tvoje tvorba nemá s elegancí a prostotou jeho básnického vyjadřování nic společného.
03.05.2015 18:27:38 | Adramelech
a.Domnívaje se,že mám prosté nitro.
b.Li-po,je,byla, také značka oblíbeného cukroví.(Lipo)
c.Mám dojem,že jsem byl v minulém životě Číňan.
d.Sám nevím přesně,rozhodně jsem nechtěl velkého básníka urazit.
Třeba bude rád. Nějakou pseudonym jsem mít
asi musel.
04.05.2015 08:37:40 | Li-po