Anotace: len tak
Sbírka: Bez cukru
plazím sa ním
s permanentným pocitom zlyhania
vo všetkých rolách
ktoré som prijal
ako chromý pes
prosebne čakám
kto ma potľapká po ňufáku
skôr než dostanem poslednú injekciu
je príznačné
že preň sa ľahko nájde oboje
dobrá, přidám podrbání za uchem...:-)
03.05.2015 19:14:03 | básněnka
Za pravým. :-)
24.07.2015 02:19:36 | nebech
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?