Ze šálku horkého šípku
volnost uteče
plody zadržíš v sítku
posbírej
Květy co se neuzavírají
do sebe
pochytej
mračna co do vázy
nejdou nalít
nenávist láska
životem projdou
jen se ho napít
štěstí a radost
ten nános smutku
smažou
zhasni a vstávej
pravidla se mohou
porušit
a
také měnit