Přátelství
Anotace: ...na co anotace,každej musí poznat sám.
Co přátelství je?
To jsou oči plné naděje,
podání teplých dlaní,
lidí co smutek zahání.
Přítel, ten je jako růže,
musíš o něj pečovat,
jinak ti nepomůže.
A pečovat,
to je věc těžká,
každý má své nároky
a těch se taky dočká.
Přátelství já rozdávám¨
snad na každém rohu,
ale jsou i dny
kdy už nemohu.
Nemohu už dál starat se o druhé.
Dočkám se já někdy slůvka děkujem?
Asi je to těžké, já to vím,
přijde někdy den a já porozumím?
Lidi jsou zlí a mství,
to já dávno vím.
Vždyť já na tomle bídným světě
nikomu nerozumím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)