Vlak
Anotace: Měl přijet vlak plný starostí, ale po kolejích přišel pěšky déšť O zpoždění...
Měl přijet vlak
plný starostí,
ale po kolejích
přišel pěšky déšť
O zpoždění nemůže být řeči !
byl to zahradník
takový něžný
co všechny rány času léčí...
O zpoždění nemůže být řeči !
tyhle vlaky nemají jízdní řád ...
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla, Airen
Komentáře (0)