než usneš
natáhni ještě ruku
pohlaď po vlasech
po tváři
než odnesou tě
malí snoví popeláři
na hromadu
bezčasí
bezpečí
bezový vůně
než usneš
jako malé slůně v klíně
jako Tultapír
jako kapka v okně
jako slza na tváři
než
malí maličcí
popeláři
naloží tě
a zmizíš mi zas
pryč...