spálila svý poslední kalhotky
aby měla k jeho srdci
co nejblíž
ale to její stejně
záhy dodoutnalo
na smeťáku
zplesnivělejch lásek
když jí
ze skleníku
bezprizornejch
masožravejch ňader
kde se ukrývala
vyhodil
impotentní pasák
a ještě na ní
poštval smečku
vyhládlejch bezkřídlejch
motýlů...