Obkreslil duhou noci
její nestárnoucí tvář
poté z očí sňal
obroučky úžasů..
v nákresu sobě
vlastních slov
převedl do
m e t a f o r
každičký
plachý dotek
své duše
jímž pohladil
tu její...
..ponořen do
svého srdce
podal jí z něj
vyjmutý
kus kamene
který jediným
pohledem proměnila
v nesmrtelný
d i a m a n t...
Snad jen jedno slovo by vyjádřilo můj pocit z tak dokonalého díla.
Fantasticky-napsané
-hluboké
-citlivé
-krásné
nádherný start do nového dne díky♡♥♡
09.05.2015 09:07:07 | Malá mořská víla
A JAKOU ALCHYMIÍ TÉ NEJODDANĚJŠÍ LÁSKY SE DIAMANT NAZPĚT PROMĚNÍ V TEPOUCÍ SRDCE ?..ST :-D
07.05.2015 20:15:59 | Frr
Neskutečné. Nádherné. Velice hluboké a plné citu. To se ti moc povedlo niki. Skvěle napsané. ST!
07.05.2015 09:36:06 | ztracený 22