pták.
Překvapuje mě,
jak moc chci být tak,
že se můžu nechat zranit.
A zranit svoje večery,
protože v jitřním světle
je hůře vidět,
jak se pro tolik prostoru
nemůžu hnout.
Nikdo tu není.
(Ty tu nejsi)
Snad půjde usnout
ve večerním osamění.
(se mnou prosím přej si)