Zhasni!
Je dobré hrát hry
Pro žití
Prožití každé chvíle
Je lepší když mě
Nechytí
Jak sundávám si brýle
A rvu si čočky do očí
A duši kryju tuší
Můj obraz bolest necítí
Můj obraz víc mi sluší
Než tvář mi vlastně vlastní
Tak...
Chceš-li mě poznat
Zhasni...
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Airen, Frr, Zayo
Komentáře (1)
Komentujících (1)