Zklidni svou mysl
Zklidni svou mysl,
poutníče!
A poslyš,
jak srdce Tvé
se roztluče,
když prosíš.
O pravdu,
o lásku,
o svět
a třeba stavěný z oblázků,
prožitý nekonečněkrát.
Až znuděním ustane,
veškeré snažení,
samo se rozplyne
a ty pochopíš.
Že vším všechno je
a současně ničím,
že strachem láska je
a v druhých sám sebe vidíš.
Pak zas a znovu zeptáš se
k čemu to vlastně je?
A co je za tím?
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)