Anotace: ...
Jak jen se odpoutat,
osvobodit
na nic se neptat,
neranit
jak neronit slzy,
kdyz samota tizi
jak necitit utrpeni,
co na tom,ze vlastni neni
jak zadrzet stesti
Jen bolestnou cestou za nadeji,
ze ti Dobri se domu vraceji
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?