Zhasli všechna světla
i oči
a na chvilku zastavili tep v hodinách
i v tobě
procházela se hřbitovem mrtvých múz
četla Shakespeara
a milovala se s Hrabětem
počítala tlející listí na hrobech
znala se s hrobníky
kupovala jim cigarety
zhasli oči
zhasli
aby mi tě mohli
(nepozorovaně)
mezi mrtvými múzami
vzít.
Eliško.
Rozehrála si mé struny tak jemně, tak podprahově.
A po odrazech tónů těch ve stěnách mých lebečních, mocně rezonují poselství Tvá!
Umíš...
Marty Kristián bonviván
09.05.2015 19:45:21 | kudlankaW
představuju si tě pobledlou, jak se brouzdáš třeba spadaným listím ...buřinka a korzet, rudý rty a nebo ouplně nenápadná ve starým kabátku..džínovou tašku přes ramínko...tep se zklidnil s podivnou harmonií v duši...starej dobrej Will má na všechno recept
09.05.2015 09:26:10 | básněnka