Korkové zátky od vína
padají směle do klína.
Od večera do rána
kouřím jednu-krátkou-a za náma
Co tvá tvář povadlá?
Prázdné víno jsem z hospody ukradla-
nebo pravdu?
Chvíli jsem přemýšlela nad posledním řádkem...asi by vypadal líp odsazený zvlášť(?)...něco mi na něm nesedí...a nebo jsem natvrdlá :)
Jinak je to dost hezké. Mám ráda rýmy.
13.05.2015 21:38:42 | MARKO