Anotace: ...
Sedím v kouři zahalená
pod rouškou ulic nalezená.
Hledající směr hvězdných tepů
v dáli slyším šepot podzemních světů.
Na zemi z prasklých strun
sbírám poslední kusy ranního svitu
a
zbytky z tvého šatu...
Ahoj, vítej na literu, hezky píšeš :) jen tak dál
13.05.2015 22:59:11 | SmallGeorge
Děkuji :)
13.05.2015 23:38:03 | aneTA...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?