Zastavil se na rozcestí
mezi odrazem hvězd a
polární září
za sklem vzpomínek...
Prošel zahradou
průzračných emocí
větrem ošlehaných
komnat skrytých přání
které s sebou nosíval
Sebral do kapes
pár holubích per
které našel u cest
na kterých možná
jen nevědomky stál
když tudy prolétali
poslové dobrých zpráv
se vzácnou depeší
Poté
plnými hrstmi
předal dál všem
okolo procházejícím
poselství nesmrtelných
vzkazů
smotané na listech
ukrytých v ulitách
živých lastur...
...jenž nás stále
obklopují svojí
pravdivostí..
Předal je nám všem i
našim potomkům
jako důkaz
že tu někde
mezi námi
žil...
Je dobré vědět že poslové dobrých zpráv jsou stále mezi námi. Krásně potěšující niki :-)
15.05.2015 13:57:05 | ztracený 22