Divoký vír dávných iluzí
vaří sladký lektvar zapomění
Krev obětí v půdě vymizí
a beránci noví, vírou natěšení
do boje spěchaj
vírem se nechaj
semlít
.
.
na slavnou minulost.
http://m.youtube.com/watch?v=Q0sUoLkn0T4
beránci jdoucí na porážku?
do boje za svou duši
17.05.2015 20:42:32 | básněnka
Duši nesou v děravé nůši
jsou v tom až po uši
nic netuší
Jen záblesk poslední
mozek jim odtemní
19.05.2015 22:48:48 | Danaé
ta je krásná..jen nevím mlaďoučká Danaé /teprve 490 let stará :-)/, zač mi děkuješ..to já Ti děkuju za zážitek z téhle Tvé básně..:-D ST
17.05.2015 17:53:24 | Frr
Pane Frr,
děkuji za krásnou poklonu
zdravím z modrého literárního balkónu
Nepočítám směšné roky
plynu v čase spolu s mloky
19.05.2015 22:55:03 | Danaé