Skon anděla
Anotace: Ve zvláštní náladě...
Asi mi došel dech,
letíce nad mořem.
Já s křídly na zádech
ztrácím se pohledem,
ve vlnách...
S poslední nadějí,
smrt v očích anděla,
křídla se zachvějí,
naposled vzletěla,
nemám strach...
Má duše umírá
v záplavě safíru,
moře se zavírá.
Jak loutka z papíru,
tříštím se v prach...
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, zdenka, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (3)