Anotace: ...
Objatá nocí
bude moci
klidně snít
Tmou přikrytá
spí jak zabitá
na rtech smích
Skřítci na stráži
hravě dokáží
nad ní bdít
Líbat strážníčky
takhle maličký
byl by hřích
Po nocích hladí... :-)
15.06.2015 22:24:34 | Gaspi03
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?