Tanec
Prchaje řídkým porostem
ulicí mlčících domů
nestojím o setkání s lidmi
nesnáz nutí mne k tomu
záchvatem neurózy dostižen
již nezvládám své končetiny zcela
nohy samy daly se do tance
tančili tanec sv. Víta
a hudby hrály vyhrávaly
v mé hlavě troubily jelení rohy
ó jak krásně jsem si zatančil
spola ukrytý v řídkém křoví