Chci
Ve vesmíru nemít kámoše
pak tam radši nejdu
obarvit rtěnkou rty na soše
praktikami šmejdů
lze docílit úspěch prozatím
korzet všechno spraví
poprsí vynikne s pozadím
vesmířanek davy
na ufech zaplaví čekárny
profíků na Zemi
v tu ránu jdu jako čas v Narnii
opilý chvílemi
do vesmíru hledat zázemí
- dostanu se z toho
potýkám se snad s nesnázemi
chci-li příliš mnoho
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Avola, Nikita44, Clay
Komentáře (1)
Komentujících (1)