Nerozumím ti
Anotace: někdy nerozumím opravdu ničemu...
Nerozumím ti
Jako když mluvíš čínsky
Píšeš čísla římský
Jako vzteklý psi
Rozhazuješ rukama
Oči směrem
Do neznáma.
Vím, nic není zadara.
Nejsem hračka
Střílíš po mě
Trefil jsi ptáčka
Cítíš se tak víc sebevědomě?
Nebo je to nevědomě?
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Jort, hanele m., Nikita44
Komentáře (3)
Komentujících (3)