Cítím noc pod nohama
pevnou půdu nad hlavou
sbírám sny
co na plátno šeptají
když moje duše praská
sny
co mezi prsty roztají
nasáklá tmou
s lucernou
se hádám o poslední zbytky dní
o pozůstatky pocitů
hvězdy jsou z čokolády
jen když spím
nezáří
probudím se až je sním