Hlavotoči
Anotace: slyším brouky hlavotoče jak prokousávají si cestičky ten zvuk je skřípáním...
slyším brouky hlavotoče
jak prokousávají si cestičky
ten zvuk
je skřípáním
nehtů po tabuli
je jízdou nože
po prázdném talíři
hlava plná hlavotočů
kladoucích larvy pochybností
brouků s blyštivými krovkami
s kusadly
mocnými nástroji
hravě prokoušou se
každým zákoutím
tvé hlavy.
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, bogen, terezkys
Komentáře (0)