Zapomeňte na kázání o lásce a míru,
svět se změnil, cítím popel, střelný prach a síru
Zapomeňte, co říkali o národu holubic;
my v prošlých časech vítězili a dokážeme ještě víc
Zpráva pro vás, vrazi lidu, kdo úsměv máte v tváři:
na svini každou pomalinku voda se už vaří!
Zpráva pro vás, vlastizrádci, kdo cizí chleba jíte:
až číše plná, zvednem zbraně; je pozdě - pochopíte!
Nikdo z nás si nepřál, aby tolik krve teklo,
však, když třeba, zakusíte, jak vypadá peklo!