Jen žít
Mám v hlavě tolik
Věcí
Snažím se je spočítat
Už dost řečí
Nic ti nechci vyčítat
Tolik věcí udělat jinak
Připadám si jak maniak
Narodit se v jiné době
Být imunní proti veškeré zlobě
Na jinou školu jít
Naučit se šít
Jiné kamarády mít
Možná
Bych už měla přestat snít
Ale žít.
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: AndreaM, Rozina, bogen, ElaJah, Airen
Komentáře (2)
Komentujících (2)