Pluj zahradou poznání
jíž říká se život
a slyš jak vyzvání
v ní zvony
každého dne.
Tvář nastavit větru
slunci i dešti
ať líbá či fackuje
ať poslouchá
nebo se pře.
Rozevřít náruč
a vítat v ní každý den
každičkou maličkost
která nás učí.
Nechat se líbat
spánkem či bděním
za hlavu házet
co srdce mučí!